Omat käyttäjätietoni

Käyttäjän Norvestia kuva

Tietoa minusta

Henkilökuvaus

Tervehdys.

Punainen muki on blogi, jota kirjoittavat sijoitusyhtiö Norvestian toimitusjohtaja Juha Kasanen sekä pääomasijoituksia johtava Juha Mikkola. Säännöllisinä vieraskyninä mukana ovat Hannu Lehtilä ja Mika Huhtamäki. Tarkoituksenamme on käsitellä sijoittamiseen ja sijoitusmarkkinoihin liittyviä kysymyksiä selkeästi ja ehkäpä hieman tavallisuudesta poikkeavasta näkökulmasta.

Blogin tunnus on punainen muki. Se on ajattoman klassinen esine, joka täyttää tehtävänsä hienosti ja mukisematta. Kauniin ja toimivan lopputuloksen aikaansaamiseksi on kuitenkin tarvittu valtava määrä työtä ja ammattitaitoa. Näin voi ajatella myös sijoittamisesta; pyrimme kaiken hälyn ja valtavan informaatiotulvan keskellä pitämään asiat yksinkertaisina ja näkemään niissä sen oleellisen, funktionalismin hengessä.

Joka kuun ensimmäinen tiistai kutsumme sijoittamisesta kiinnostuneita lukijoitamme keskustelemaan kanssamme Punaisen mukin Sijoituskahvilaan, joka pidetään Cafe Strindbergissä Helsingissä klo 09-10. Aamukahvin tarjoavat Juhat (Kasanen & Mikkola) tunnistat punaisita mukeista. Tarkemmat tiedot ja mahdollistet muutokset kannattaa aina tarkistaa blogin omilta sivuilta.

Tervetuloa keskustelemaan kanssamme joko täällä Piksussa, Punaisen mukin kotisivuilla tai kasvokkain Sijoituskahvilassa.

Historia

Blogi
Näytä uusimmat blogimerkinnät
Käyttäjä jo
6 vuotta 2 kuukautta