Tarjoamme sinulle seuraavaa

Kirjautumatta voit

 • tutustua kaikkeen sisältöön
 • kommentoida keskusteluja

Kirjautumalla Piksuun pystyt lisäksi

 • avaamaan uusia keskustelunaiheita
 • perustamaan itsellesi artikkelisarjan (blogin);  blogi on välittömästi käytössäsi ja voit alkaa kirjoittaa artikkeleita (blogimerkintöjä)
 • lisäämään tapahtumia sijoittajan kalenteriin
 • valitsemaan, että saat avaamaasi keskusteluun tai kirjoittamaasi artikkeliin liittyvistä kommenteista viestin postilaatikkoosi
 • lisäämään hyödyllisiä linkkejä kaikkien yhteiseen käyttöön (voit myös mainostaa yritystäsi laittamalla linkin yrityksesi sivulle)

Kirjautuneita käyttäjiä koskevia seikkoja

 1. Piksun käyttäjän on oltava vähintään 16-vuotias
 2. Kerättävät käyttäjätiedot ovat käyttäjän valitsema nimimerkki (joka useimmissa tapauksissa on henkilön oikea nimi) ja siihen liittyvä sähköpostiosoite
 3. Kerättyjä käyttäjätietoja säilytetään Euroopassa, eikä niitä käsitellä poislukien sisällönhallintajärjestelmän suorittamat tiliin ja kirjautumiseen liittyvät toimenpiteet
 4. Käyttäjän nimimerkki näkyy muille rekisteröityneille tai rekisteröitymättömille käyttäjille.
 5. Käyttäjän sähköpostiosoite näytetään vain kyseisellä osoitteella rekisteröityneelle käyttäjälle itselleen sekä Piksu-serverin administraattorille
 6. Kerättyihin sähköpostiosoitteisiin lähetään ainoastaan tilin hallintaan liittyviä, sisällönhallintajärjestelmän lähettämiä viestejä. Erityisesti, kerättyihin sähköpostiosoitteisiin ei lähetetä markkinointivistejä.
 7. Käyttäjät voivat tarkistaa omat tietonsa Piksun pääsivun "omat käyttäjätiedot" linkistä
 8. "Omat artikkelini (blogini)" voit tarkistaa omat blogimerkintäsi ja ladata ne omalle koneelle esimerkiksi siirrettäväksi toiselle palveluntarjoajalle. Ota yhteyttä Piksun toimitukseen, jos kaipaat apua omien blogimerkintöjen lataamisessa tai haluat siirtää sisältösi toiselta palveluntarjoajalta Piksuun.
 9. Piksun tietoturva pyritään pitämään aukottomana päivittämällä ohjelmistot viipymättä tuoreimpiin versioihin ja käyttämällä tunnettuja ja aktiivisesti ylläpidettyjä ohjelmistoja. Lisäksi pyritään mahdollisuuksien mukaan välttämään laitteistoja, joihin on vahingossa tai tarkoituksella lisätty tietoturvaa heikentäviä ominaisuuksia, kuten prosessoreita tai verkkokortteja, joissa on etähallintaominaisuuksia.

Piksun tuottamat RSS-uutisvirrat

Voit hyödyntää Piksun tuottamia RSS-syötteitä uutistenlukijassasi. Piksu tuottaa muun muassa seuraavat RSS-uutisvirrat:

Voit hyödyntää piksun RSS-uutisvirtoja myös omalla www-sivustollasi tai voit lisätä Piksu uutisvirran sivullesi widget koodin avulla.  Piksun tuottaman RSS-uutisvirran sisältöä ei kuitenkaan saa muuttaa ja linkit Piksu-sivustolle tulee säilyttää.

Emme lähetä sinulle mainoksia emmekä anna sähköpostiosoitettasi suoramainonnan käyttöön.

Toivotamme sinut mukaan Piksu™ yhteisöön:

 • Mielenkiintoisen sisällön tuottamiseen
 • Sivuston toiminnallisuuden kehittämiseen ja sivuston ulkonäön parantamiseen

Olet tervetullut mukaan yhteisöömme, joka koostuu kirjoittajista ja sijoittamisen parissa aktiivisesti toimivista henkilöistä.

Piksun toimituskunta

Pääset Piksun toimituskuntaan, kun kirjoitat lukijoita kiinnostavia artikkeleita ja keskustelunavauksia. Maksamme aktiivisimmille toimituskunnan jäsenille mahdollisuuksien mukaan pientä kirjoittajapalkkiota. Palkkion edellytyksenä on, että kirjoittaminen on riippumatonta finanssialan muista toimijoista. Arvostamme omalla nimellä kirjoitettuja asiapitoisia artikkeleita ja keskustelunavauksia.    

Piksun osakkaat 

Aktiivisille toimituskunnan jäsenille tarjotaan jossakin vaiheessa mahdollisuus merkitä Piksu Oy:n osakkeita. Osakkaana pääset vaikuttamaan Piksu Oy:n toimintaan ja hallituksen kokoonpanoon. Aktiivisimmat osakkaat ovat tulleet mukaan hallituksen toimintaan, jolloin vaikutusmahdollisuudet kasvavat entisestään.   

Muualla ylläpidetyt blogit ja sivustot

Julkaisemme Piksun kautta myös muualla ylläpidettyjä blogeja ja sivustoja. Autamme mahdollisuuksien mukaan kaikkia hyvää sisältöä tuottavia vapaita kirjoittajia ja sivustojen tekijöitä löytämään lukijoita.

Toivomme kuitenkin että:

 • sivuillasi ei ole paljon asiayhteyteen kuulumattomia liikkuvia mainoksia - ne häiritsevät lukijoita ja kiinnittävät huomion epäoleelliseen
 • tuotat blogistasi RSS uutisotsikon ja lyhyennelmän - tämän perusteella voimme julkaista blogisi muodossa, joka tarjoaa sinulle paremman näkyvyyden

Olemme kiitollisia, jos laitat omalle sivustollesi linkin www.piksu.net -verkkomediaan - yhteistyö on voimaa.