Näkyminen ja mainostaminen Piksussa

Piksu on riippumaton suomalainen talousmediayhteisö, jonka taustalla on laaja joukko yksityisiä sijoittajia ja sijoittamisen asiantuntijoita. 

Piksun mainosmyynti

Tarjoamme mahdollisuuden mainosyhteistyöhön etusivun mainospaikkojen ja maksettujen artikkelien muodossa. Hinnat sovitaan tapauskohtaisesti. Emme voi valitettavasti ottaa mainoksia vastaan rahapelisivustolta tai julkaista arpajaislain markkinointisäännön vastaista sisältöä.
 
Ota yhteyttä:   myynti@piksu.fi
 

Piksun lukijat pitävät suomen kielestä

Piksun lukijat tulevat Suomesta ja lukevat mielellään asioita suomen kielellä. Piksun tarjoamat palvelut ovat pääosin suomenkielisiä, mutta sisältöä on mahdollista tuottaa myös ruotsin ja englannin kielillä. Ohessa on tilastoa siitä, mistä Piksun lukijat ovat peräisin.

 

Sivustoa luetaan eniten tietokoneella

Vierailuista 50,7% tehdään perinteiseesti tietokoneella ja usein työaikana. Mobiililaitteita, kuten kännyköitä, käyttää 35% lukijoista, ja tabletteja 13,5%. Piksu pyrkii vastaamaan mobiililaitteiden suosion jatkuvaan kasvuun tekemällä verkkolehdestä entistä mobiiliystävällisemmän.

 

Lukjamäärät

Piksulla on suurin piirtein 9 000 erillistä lukijaa kuukaudessa ja istuntojen määrä on suurin piirtein 20 000. Käyttäjät viettävät sivustolla keskimäärin noin 2 minuuttia. Alla Google Analytics -palvelun tuottama raportti.