Käyttöehdot

Piksu™ sisältöä edelleen julkaistaessa pitää ilmoittaa, ellei ole muuta mainittu, tekijä ja lähde. Noudatamme creative commons lisenssiä, johon Piksu™ sisällöntuottajat, elleivät muuta mainitse, sitoutuvat.

Muilta kuin Piksu™ sivuilta peräisin olevan edelleen julkaistun tiedon (e.g RSS feedit) osalta noudatetaan kyseisten palveluntuottajien lisenssiehtoja. Piksun henkilökunta varaa oikeuden poistaa asiattoman sisällön.

Creative commons lisenssiehdot lyhyesti: Creativecommons.     

Yksityiskohtaiset lisenssiehdot:                Creativecommons legal code

 

Vastuunrajoitus

Piksu ja sen sisällöntoimittajat eivät ole vastuussa, jos jokin Piksu palvelussa esitettävä sisältö aiheuttaa vahinkoja tai menetyksiä käyttäjälle tai palvelun sisältöön tutustuneelle henkilölle. Piksu ja sen sisällöntoimittajat eivät ole vastuussa käyttäjän tai kolmannen osapuolen välittömistä tai välillisistä vahingoista, saamatta jääneistä voitoista tai tuloista tai vahingoista, jotka aiheutuvat siitä, että sisältö on jotenkin virheellistä tai näkyy väärin.

Piksu ei ole missään vastuussa toimittajista tai niiden aineistoista, tuotteista tai palveluista, joita internetpalvelussa esitetään. Piksu ei ole vastuussa myöskään esityksestä tai tiedosta, joka on peräisin toimittajilta, tai niiden tuotteessa olevista virheistä.

Piksu ja sisällöntoimittajat eivät ole vastuussa siitä, miten käyttäjä käyttää esitettyjä tietoja. Piksu palvelun käyttäminen on kokonaan käyttäjän omalla vastuulla. Arvopaperikauppaan liittyy sekä suuria mahdollisuuksia että suuria riskejä. Piksu ei ota mitään vastuuta tuloksesta, joka voi seurata siitä, että käyttäjä hyödyntää eri tavoilla omassa kaupankäynnissään Piksussa esitettyjä tietoja. Jos käyttäjä päättää hyödyntää esitettyjä tietoja, hän kantaa itse koko riskin.

Sivun sisällön tuottamiseen osallistuneilla on positioita useissa sivustolla mainituissa yhtiöissä. Positiot, jotka ylittävät 0,5%:a yrityksen osakemäärästä, mainitaan erikseen.