Putinin "kyselytunti" antaa kuvan nöyrästä kansaa palvelevasta johtajasta

Käyttäjän Kai Nyman kuva

Venäjän, rakkaan naapurimme, asema kansainvälisessä politiikassa on murentunut. Se ei ole enää maailman suurimpien talousmahtien G7 ryhmässä eikä ole siihen vähään aikaan nousemassa vaikka Venäjän vaihtotase ja valtiontalous ovatkin tasapainossa. Venäjän bkt on Espanjan tasolla eikä juurikaan kasva. Merkittävämpiä mahteja ovat Etelä-Korea, Kanada, Brasilia, Italia, Intia, Ransaka Englanti, Japani, Kiina, Euro-Alue, Kiina ja USA  (tradingeconomics). 

Ohessa on Putinin vuosittainen neljän tunnin mittaisen "kansalaiset kyselevät" tilaisuuden videointi (englanniksi). Seuraavia havaintoja:

  • Putin ei aiempien vuosien tapaan esiinny keisarina joka vastaa aivan kaikesta. Hän puhuu hallituksen vastuusta ja siitä että eri projekteille tarvitaan vastuulliset henkilöt. Hän puhuu myös vastuullisten henkilöiden vaihtamisesta.  Mutta edeleenkin hän vastaa kansalaisten kaikkiin ongelmiin ja kysymyksiin. Suomessa näihin kysymyksiin vastaisivat asianomaiseet viranomaiset.  
  • Putin ei vaikuta aivan niin terävältä kuin aiempina vuosina. Hän pystyy edelleenkin puhumaan yksityiskohtaisesti ja taitavasti, mutta hän on hieman väsyneemmän oloinen kuin aiemmin ja on havaittavissa selvää hajamielisyyttä. Aivan kuin hän olisi masentunut.  
  • Putin on erittäin taitava vastatessaan kansalaisten kysymyksiin. Hän jättää vaikutelman huolehtivasta isähahmosta joka on nöyrä kansalaisten palvelija. Ei ihme että hänen kansansuosionsa on vahva.
  • Putin ei tällä kertaa nosta Kiinan ja Venäjän välistä Sanghain sopimusta Venäjän tulevaisuuden suunnaksi. Tässä on tapahtunut muutos.

Lisää uusi kommentti

You must have JavaScript enabled to use this form.

Suodatettu HTML

  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <p> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <img> <map> <hr> <br> <br /> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <em> <b> <u> <i> <strong> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <pre> <address> <strike> <caption>
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
File attachments
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 150 KB.
Sallitut tiedostotyypit: txt png jpg.
CAPTCHA
Tällä kysymyksellä varmistamme että olet oikea inhimillinen käyttäjä (eikä koneellinen roskapostittaja)
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.