Noinko yksiö myydään

Yksiö oli myynnissä. Näytöllä sanoin että ostan sen pyydettyyn hintaan. Esitteessä ei ollut mainintaa tarjouskaupasta tai tarjouskorista. Täytettiin tarjouslomake; niin, miksi ei osto-/myyntisitoumus myyjälle ja ostajalle. Oletin ostavani yksiön sillä hinnalla mitä pyydettiin. Illalla välittäjä soitti ja sanoi että joku tarjosi enemmän; valitan! Moraalisesti arveluttavaa. Tämä ei onnistu yritysmaailmassa. Kun tarjotaan jotain hinnalla x ja ostaja sitoutuu ostamaan hinnalla x niin myyjä ei voi vetäytyä sanomalla että joku tarjoaa x+1.

Yhtiön toimari kertoi, että myyntihinta on vain kauppahintaehdotus. Voi vitsien vitsi. Kohteella on hinta, mutta sillä ei myydä, vaikka kohteesta ei ole mainintaa huutokaupasta, tarjouskaupasta tai tarjouskorista. Voi sen kahdeksannen kerran kun sanon että ei ole reilua.

Turussa pizzerian edessä oli mainos: pitsa 6 euro. Mutta kun sen osti sisällä niin hinta oli 8. Myyjä totesi, että she ulkona oli vain mainos.

Lisää uusi kommentti

You must have JavaScript enabled to use this form.

Suodatettu HTML

  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <p> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <img> <map> <hr> <br> <br /> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <em> <b> <u> <i> <strong> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <pre> <address> <strike> <caption>
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
File attachments
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 150 KB.
Sallitut tiedostotyypit: txt png jpg.
CAPTCHA
Tällä kysymyksellä varmistamme että olet oikea inhimillinen käyttäjä (eikä koneellinen roskapostittaja)
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.