lisää menoja

Kun rajalle tulee siirtolaisia, niin ainakin kahden puolueen mielestä ne pitäisi laittaa jonoon, ottaa sisään ja ottaa vastaan turvapaikkahakemuskäsittelyyn. ok. Ensin sata, sitten tuhat, kymmenentuhatta, satatuhatta, miljoona... jono on loputon. Tätä voisi verrata samettiseen vallankumoukseen, jossa maa voidaan vallata kohdemaan avustuksella, ilman aseita ja vastaanottaja on myös aseeton. Se jopa on sitoutunut tukemaan massamuuttajia antamalla asunsijan, perusterveydenhuollon ja rahaa. Kohdemaa on sitoutunut tämän shown maksamiseen, velanotolla kun ylijäämätuloja ei Suomella, siis köyhällä maalla ole.

Kun hoitajamitoitus asetetaan lukemaan 0,7, niin se tuntuu hienolta. Entä kun hoitajia ei saada riittavästi, niin kuka asetetaan syytteeseen. Toki voidaan vähentää asiakkaiden määrää, niin voidaan pysyä oikeassa lukemassa.

Oppivelvollisuus asetetaan ikävuoteen 18 ja hieman yli. Kun nykyisinkin toisen asteen kesken lopettaneita on paljon, niin miksi vähäisiä varoja ei käytetä tuon ongelman ratkaisemiseksi. Ja kun opiskelija ei halua opiskella, niin kuka asetetaan syytteeseeen, vanhemmat vai opettaja. Useat nuoret haluavat olla töissä ja oppia siellä ammatti. Mutta oppisopimuspykälät ovat niin hankalia että yritykset eivät niitä mielellään käytä.

Tuossa muutamia esimerkkejä, joista olen hallituksen kanssa eri mieltä. Muuta pahaa he eivät kai ole ehtineet vielä tehdä. Hyvä niin! Mutta he ehtinevät tehdä lakeja, joista vasta seuraava hallitus joutuu ottamaan vastuun, kustannukset karkaavat tavoittamattomiin. Hallitus on saanut toistaiseksi kansan hyväksynnän, kun kaikkea hyvää luvataan, mutta maksun aika tulee vielä. Mielessäni on nyt että ”siellä” on hyväntahtoisia hölmöjä.

Lisää uusi kommentti

You must have JavaScript enabled to use this form.

Suodatettu HTML

  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <p> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <img> <map> <hr> <br> <br /> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <em> <b> <u> <i> <strong> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <pre> <address> <strike> <caption>
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
File attachments
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 150 KB.
Sallitut tiedostotyypit: txt png jpg.
CAPTCHA
Tällä kysymyksellä varmistamme että olet oikea inhimillinen käyttäjä (eikä koneellinen roskapostittaja)
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.