Harkimon mukaan perstuslakia ei saisi virkanimityksissä rikkoa

Käyttäjän Kai Nyman kuva

Hjallis Harkimo tuo tällä videolla esille erään mahdollisen laittomuuden. Ohisalo nimitti Harkiomon mukaan Kirsi Pimiän kansliapääliköksi ohi paljon pätevämpien ehdokkaiden. Tämä on perustuslain 125 pykälän mukaan kielletty. Poliittiset virkanimitykset ovat perustuslakimme vastaisia.

Näitä asioita täytyy pitää esillä. On mahdollista että useammat poliitokot alkavat toimia edes vähän lain mukaan jos lainrikkeitä pidetään esillä. Siksi postasin tämän tänne.

Julkisista, mediassa käytävistä lainrikkomussyytteistä ja niiden seurauksena käytävistä katuparlamenttien oikeudenkäynneistä pitäisi päästä eroon. Mutta minkäs teet. Kuka kuvittelee että oikeuslaitoksemme puuttuisi huippupoliitikkojen ylläolevan kaltaisiin tulkinnanvaraisiin lainrikkomuksiin. Huippupoliitikkoja (ja joskus yrityksiä) on pakko, jos aihetta on, syyttää mediassa kun muu instanssi ei näitä syytteitä käsittele. 

Laki varusmiespalveluksesta on laiton, koska se koskee vain miehiä. Toisinaan kehitys pysähtyy perustuslain tulkintoihin ja toisinaan se sallitaan ihan avoimesti. Mitähän demarivetoinen hallitus aikoo tehdä tämän epätasa-arvon eteen. Kysyn minä.

28.12.2007/1438 Asevelvollisuuslaki. Lähetin oheisesta laista eduskuntaryhmien puheenjohtajille ilmoituksen että tuo laki on laiton, koska se on perustuslain vastainen. Siinä määritelty laki on rakennettu sukupuolen mukaan.

Saas nähdä, mitä tapahtuu,kun siellä hallituksessa ovat usein niin tohkeissaan jos lakiehdotus "hiinä ja hiinä" rikkoo perustuslakia tai edes sen tulkintaa.

Lisää uusi kommentti

You must have JavaScript enabled to use this form.

Suodatettu HTML

  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <p> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <img> <map> <hr> <br> <br /> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <em> <b> <u> <i> <strong> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <pre> <address> <strike> <caption>
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
File attachments
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 150 KB.
Sallitut tiedostotyypit: txt png jpg.
CAPTCHA
Tällä kysymyksellä varmistamme että olet oikea inhimillinen käyttäjä (eikä koneellinen roskapostittaja)
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.