Holdauksen kritiikki

Käyttäjän J.Vahe kuva

Luin jälleen kerran, ettei kursseja tarvitse seurata, mutta tähtäin pitää asettaa vähintään kolmeen vuoteen.

Vastaväitteeni:

Jo 3 v. on vaativa tehtävä. Trumpista ei pitänyt tulla pressaa, tuli kuitenkin. Alkusählinkien jälkeen näyttää siltä, että kyllä hän kauppasodan pyrkii saamaan, jolla on suuri vaikutus etenkin metalliteollisuuteen. Nyt pohdittavana on, valitaanko hänet uudestaan (muistakaa, ettei pitänyt valita alun perinkään). Lisäksi Trump on vain tietyn ideologian edustaja. Tullit saattavat nousta muutenkin.

Edelleenkin tuntuu siltä, että monien mielestä korkoa korolle  –efekti liittyy vain holdaamiseen. Tarjoan vaihtoehtoisen lähestymistavan.

Itse olen monia vuosia vähentänyt osakepainoa keväällä (sell in May). Saatua käteistä ei ole mikään pakko ryypätä vaan sen voi sijoittaa Norwegian Bankiin 1,75 % korolla. Osakkeet kannattaa ostaa vuoden lopussa ja lisäksi pörssin yleisiä notkahduksia ja kvartaalinotkahduksia kannattaa hyödyntää. Jokaiseen kvartaalijulkistuskauteen liittyy pahoja ylilyöntejä.

Kvartaalijulkistukset alkavat minua kiinnostavasta Elisasta 13.7.    

Kommentit

Comment: 

Mielenkiinnosta kysyn, mikä mahtaa olla osakepainosi? Itsellä n. 400 % laina/osakkeet. Tulee norjalaispankkien koroista mieleen islantilaisten invaasio: Korkeat korot taisivat jäädä saamattta?

Käyttäjän J.Vahe kuva

Comment: 

Mielenkiinnosta kysyn, mikä mahtaa olla osakepainosi?"

 

Sen verran monta henkilöä, tiliä ja järjestelyä, että vaikea sanoa, ehkä 70%. Olen ulkoistanut käteistä pariin neuvoteltuun lainaan.

 

Itsellä n. 400 % laina/osakkeet."

 

Lycka till.

 

Tulee norjalaispankkien koroista mieleen islantilaisten invaasio: Korkeat korot taisivat jäädä saamattta?"

 

Huono vertaus. Islannissa oli itämaan gangstereita, Norwegianin koroille on looginen tausta, tunkeutuminen euroalueelle vaatii kovaa korkotarjousta ja vähittäispankkitoimintaa. Tarjouksella on rajansa, 200.000 / luonnollinen henkilö, yhtiöt voidaan kuulemma dumpata. Tuo viittaa enemmän kontaktien, ei rahan tarpeeseen.

 

Comment: 

Itselläni oli aikanaan Islantilaisessa Kaupthing pankissa rahat muistaakseni 6% korolla. Pankki meni nurin, mutta rahat korkoineen tuli takaisin. Tietysti olisin mielellään pitempään halunnut nauttia tuosta 6% korosta.

Käyttäjän J.Vahe kuva

Comment: 

No juu, kyllähän niissä sellainen on. Ja itselläni oli Turun Työväen Säästöpankissa talletus 15 % korolla, konttori Rettigin palatsissa. "Minä sitten tykkään tuosta sosialismista" (Kiviojan Vikki Pohjantähdessä)

Comment: 

Miten ois Norwegian tai Mustameri-rahasto?  ;)

En voi olla huvittumatta tosijutusta, jossa muualle naispankkiasiakkaalle naisvirkailija ehdotti rahojen sijoittamista Mustameri-rahastoon. Tämäkös kauhistui:

- En takuulla sijoita [lue: heitä] rahojani mereen!

Lisää uusi kommentti

You must have JavaScript enabled to use this form.

Suodatettu HTML

  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <p> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <img> <map> <hr> <br> <br /> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <em> <b> <u> <i> <strong> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <pre> <address> <strike> <caption>
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
File attachments
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 150 KB.
Sallitut tiedostotyypit: txt jpg png.
CAPTCHA
Tällä kysymyksellä varmistamme että olet oikea inhimillinen käyttäjä (eikä koneellinen roskapostittaja)
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.