Joukkorahoitusta

Käyttäjän J.Vahe kuva

Olen täällä ottanut lähinnä neg. kannan ipoihin. Paljon porua ja vähemmän villoja.

Varsinaisten ipojen alapuolella on otsikon aihe. Sanomattakin pitäisi olla selvää, että siellä puuhaa monenlaista kaiffaria.  Jos rahaa ei pankista saa, ei vaikuta hyvältä.

Luotettavimmasta päästä luulisi olevan OP:n joukkorahoituksen. Kun siellä kaupiteltiin lähes turkulaista Suomisen Maitoa, ihan leikilläni merkitsin muutaman osakkeen. Minimimerkintä oli 130 euroa. Joku saattaa katsoa tuollaista kohdetta dollarinkuva silmissään, minä tyydyin siihen, että tuttuni jäätelöä minulle kehui. Tuote on tärkeämpää kuin luvut silloin, kun alussa ollaan.

4.4.2018 sain paperisen kirjeen yhtiökokoukseen, jossa päätettäisiin tilikauden muutoksesta. Tilikauden päättyminen kesällä keskellä sesonkia ei kuulemma ole hyvä. Toisaalta tilikausien muutoksilla voidaan myös näprätä heikossa hapessa olevaa firmaa terveemmän näköiseksi. Asia olisi toki sopinut hoitaa ennen joukkorahoituksen hakemistakin.

Kirjeen innoittamana etsiskelin netistä Suomisen Maito Oy:stä tietoja ja mitään en löytänyt firmalta itseltään mainokset pl. 

Ei tässä varmaankaan lakia ole rikottu. Varmaan Aurasta firman toimistosta jotain tietoa löytyisi, se vain on, että marraskuussa 2017 lähti 439 uudelle osakkaalle tällainen meili Suomisen Maito Oy:stä:

Tuotantolinjan tehostaminen toteutuu tammikuussa jolloin uudet koneet otetaan käyttöön. Uusia tuotteita ja markkina-alueita luvataan.

”Kerromme jatkossa säännöllisin välein Jymy-uutisia, miten asiat jäätelötehtaalla etenevät. Tavoitteenamme on lähiaikoina avata uusi, yhtiökumppaneillemme tarkoitettu yhteydenpitokanava.”

Mitään ei ole kuulunut sen jälkeen kun rahat sinne menivät. 439 uutta osakasta ovat selvästikin pelkkiä huutolaispoikia.

Tuli OP:n uusi palvelukin nähtyä ja huonoksi havaittua.                  

Kommentit

Comment: 

Hei,

katso TVOF tällä hetkellä TV4. Jymy jäde suurin sponssi ja nehän rakentaa brändi, että sinäkin voisit tuplata sipo:n, eikä se sulisi kokonaan tai edes osittain.

Lisää uusi kommentti

You must have JavaScript enabled to use this form.

Suodatettu HTML

  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <p> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <img> <map> <hr> <br> <br /> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <em> <b> <u> <i> <strong> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <pre> <address> <strike> <caption>
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
File attachments
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 150 KB.
Sallitut tiedostotyypit: txt jpg png.
CAPTCHA
Tällä kysymyksellä varmistamme että olet oikea inhimillinen käyttäjä (eikä koneellinen roskapostittaja)
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.