Käyttäjän Kirsikka Antikainen blogi

Käyttäjän Kirsikka Antikainen kuva

Uskaltaisinko enää ryhtyä samalla logiikalla asuntosijoittajaksi?

Asuntosijoittaminen on nyt trendikästä. Jopa ihan liian trendikästä. Mediassa on paljon esillä asuntosijoittamista ja sitä jopa hehkutetaan. Olen kyllä törmännyt myös pariin kriittiseenkin juttuun koskien asuntosijoittamista. Hyvä niin.

 

Käyttäjän Kirsikka Antikainen kuva

Voisinko minä saada säästöön yli 100.000 euroa vuodessa?

Voisinko minä saada säästöön vuonna 2018 yli 100.000 euroa? Onko se liian kova tavoite?
 
Minulla on blogissa määritelty hidas säästötavoite. Siinä tavoittelen vuodessa 30.000 euroa säästöön (2.500 e/kk). Vuonna 2016 sain säästöön, kasvatettua omaa pääomaa, 78.860 euroa eli keskiarvona 6571 e/kk. Vuonna 2017 sain säästöön noin 25 % enemmän kuin edellisenä vuonna. Laskentatavasta riippuen sain säästöön esim. 98.424 euroa eli keskimäärin 8202 e/kk. 
Käyttäjän Kirsikka Antikainen kuva

Kaksi erilaista tapaa aloittaa säästäminen ja sijoittaminen

Onko säästämisen ja sijoittamisen aloittaminen vaikeaa? Minusta säästäminen ja sijoittaminen on helppoa. Vlogissa kerron kaksi erilaista tapaa aloittaa säästäminen ja sijoittaminen.Vlogi sopii aloittelijalle. Voisiko jompikumpi olla sinun tapasi? Vai käytätkö kenties niiden yhdistelmää? Monelle pelkästään rahan sivuun laittaminen on haaste.

Käyttäjän Kirsikka Antikainen kuva

Taloudellisen riippumattomuuden saavuttaminen velkavivun avulla

Taloudellinen riippumattomuus tarkoittaa eri ihmisille eri asiaa. Toiselle taloudellinen riippumatomuus on sitä, että saa minimielintasonsa pidettyä yllä. Elää säästeliästä elämää ja elämässä on paljon vapaa-aikaa. Toiselle taloudellinen riippumattomuus tarkoittaa, että elää yltäkylläistä elämää. Voi toteuttaa haaveita, lentää ympäri maailmaa ilman taloudellisia huolen häiviä. Tehdä mitä huvittaa ja silti talous on kunnossa. Taloudellista riippumattomuutta on myös kaikki tuolta väliltä.

 

Tilaa syöte RSS - Käyttäjän Kirsikka Antikainen blogi