Veckans Affärer: Vauhdikas lääkeyhtiö ja Teknolistautuja

Käyttäjän Piksu Toimitus kuva

Veckans affärer suosittelee Medivirin osakkeen ostoa ja osallistumista Transmoden antiin.

VA näkee Medivirissä jännittävän tulevaisuusprojektin. Suurin potentiaali on yhtiön Hepatiitti- C lääke TMC-435 joka on tällä hetkellä kolmosvaiheen kliinisissä testeissä. Jos tulokset ovat yhtä lupaavia kuin kakkosvaiheessa odotetaan hyväksyntää ja markkinoilletuloa kahden vuoden sisällä. Silloin Medivir voi saada 1.2 .. 2.4 Miljrdia kruunua/vuosi royalty-tuottoja yhteistyökumppaneiltaan. Yhtiöllä on myös muita tuotteita, mm Suomessa ja Ruotsissa lanseeraatu suuhaavaumiin käytettävä Xerclear.

VA:N mukaan Medivirin ostotarjous Biophausiasta on hyvä ja tuo lisää vakautta ja kassavirtaa. Biophausialla on ollut rahoitusongelmia, mutta on nyt rönsyjen siivoamisen jälkeen hyvässä kunnossa.

Kuituverkkoratkaisuihin erikikoistuneen Transmoden  antiin kannattaa VA:n mukaan osallitua. Yhtiö on saanut hyvän jalansijan pienempien operaattoredien projekteissa. Nämä projektit ovat usein liian pieniä suurille pelureille kuten Erikcssonille. Kun Transmode on sitten saanut jalansijaa on asiakkaat lukittuja yhtiön teknologiaan kun kapasiteetin nosto on ajankohtaista. Yhtiö on kasvanut 2006-2010 mukavaa 17% vuosivauhtia.  P/E 14 ensi vuoden tulokselle korkeimmalla antihinnalla ei ole kovin korkea velattomasta teknologiayhrityksestä, eritysiseti verrattuna Ericssonin kertoimeen 22.

Lisää uusi kommentti

You must have JavaScript enabled to use this form.

Suodatettu HTML

  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <p> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <img> <map> <hr> <br> <br /> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <em> <b> <u> <i> <strong> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <pre> <address> <strike> <caption>
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
File attachments
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 150 KB.
Sallitut tiedostotyypit: txt jpg png.
CAPTCHA
Tällä kysymyksellä varmistamme että olet oikea inhimillinen käyttäjä (eikä koneellinen roskapostittaja)
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.