Uutta työtä kaivos- ja ympäristöhankkeista

Käyttäjän Helge V. Keitel kuva

 Nordautomation Oy on 1991 perustettu mekaanisen metsäteollisuuden tuote- ja projektitoimituksiin erikoistunut yritys. www.nordautomation.fi  Yritys siirtyi vuonna 1999 Carl Bennet Ab Lifco konsern iin, www.lifco.se

Metsäteollisuuden rajuista suhdannevaihteluista johtuen on yrityksen liikevaihto vaihdellut vuosittain noin 7-15 miljoona €, josta viennin osuus 30 - 70 prosenttia.

Vakiintuneeseen asiakaskuntaan kotimaassa on jo pitkään kuulunut mm. Algol, Finnforest, Stora Enso, UPM, Vapo, jne.

Nordautomation Oy:n markkinointi, tuotekehitys, suunnittelu, projektijohto ja hallinto sijaitsevat Kristiinankaupungissa, jossa toimii noin 20 henkilöä.

norda Yritykseltä löytyy projektipäälliköt, koneensuunnittelijat sekä oma sähkö- ja automaatio-osasto. Kone-, sähkö- ja automaatiosuunnittelulla on käytössään SolidWorks3D, VertexG4, Siemens S7, Mitsubishi ym. ohjelmat.

Tuotanto- ja pintakäsittelylaitos on Alajärvellä, jossa työskentelee noin 60 metallin ammattilaista. Käytettävissä on 7000 neliötä tuotantotilaa, josta löytyy nostokapasiteettia jopa 40 tonnia. Henkilöstö on tottunut erikoiskuljetuksiin ja niiden lastauksiin jotka voidaan tehdä Alajärven tuotantotiloissa.

Yrityksen vakiotuotteita ovat hihna-, ketju-, kola- ja ruuvikuljettimien lisäksi elevaattorit, rullaradat, tärykuljettimet, tärypöydät ym. Yrityksellä on pitkä kokemus mittavistakin kuljettimista ja erilaisista projektitoimituksista.

Omien tuotteiden lisäksi Nordautomation valmistaa ja varustelee Algol Oy:lle sen raskaat erikoisnosturit, joita on toimitettu erikoiskuljetuksina konepajaltamme loppuasiakkaille jo yli 1000 kappaletta.

- Olemme nyt hakemassa pajallemme soveltuvien raskaitten teräsrakenteitten ja erilaisten kuljettimien ja laitteiden sopimusvalmistusta ja alihankintaa, kertoo toimitusjohtaja Pauli Ojala (Puhelin 040-5512901 | Sähköposti: pauli.ojala (at) nordautomation.fi)

Kommentit

Comment: 

Niin.

Lisää uusi kommentti

You must have JavaScript enabled to use this form.

Suodatettu HTML

  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <p> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <img> <map> <hr> <br> <br /> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <em> <b> <u> <i> <strong> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <pre> <address> <strike> <caption>
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
File attachments
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 150 KB.
Sallitut tiedostotyypit: txt jpg png.
CAPTCHA
Tällä kysymyksellä varmistamme että olet oikea inhimillinen käyttäjä (eikä koneellinen roskapostittaja)
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.