Tikkurilasta

Käyttäjän J.Vahe kuva

Erikoinen tilanne. Suomessa ei oikein tunnu kukaan saavan sanaa suustaan, Tikkurila itse esim. pitää sivuillaan vain vanhaa ostotarjousta. Ilmeisesti pojat ovat mielestään kabinetissa päättäneet asiat jo valmiiksi.

Kun noteeraus on ollut tauolla jo kolme tuntia, ajattelin julkaista linkin kilpailevaan tarjoukseen, tuossa noin: Linkki Se on sentään julkaistu jo ennen klo 10. Ja tarjouksessa neuvonantajana toiminut J P Morgan on häärännyt Tikkurilan kimpussa jo pidempään, joten tarjouksen ei pitäisi olla Tikkurilan hallitukselle mikään täysi yllätys.

Kommentit

Comment: 

Akzon tarjous 31.25€ oli kyllä ikävästi ajoitettu siihen kun PPG:n ostotarjous oli juuri tullut voimaan. PPG:n on hankalaa korjata tarjoustaan kun Nordeat sun muut ovat juuri lähettäneet hyväksymiskirjeet osakkaille. Luulen, että Tikkurilan hallitus uudistaa suosituksensa hyväksyä PPGn 27.75€ tarjous. Perusteena korkeamman tarjouksen hylkäämiseen on se, että Akzon tarjous Tikkurilan pilkkomisineen on arveluttava ja ei-sitovana epäluotettava -> "vihamielinen". Mitä J.V. luulet miten tapaus tästä etenee?

Käyttäjän J.Vahe kuva

Comment: 

Samaa mieltä kommentoijan kanssa, kylllä se munkin mielestä on ns. vihamielinen. Mua vain naurattaa tämä Tikkurilan hallituksen hyytyminen. J P Morgan ja Marathon Asset Management ym. amer. sij.yhtiöt valmiiksi isoja omistajia, eivät selvästikään ole ekaan tarjoukseen sitoutuneet, olettaisin, että on kysytty. Ja  nuo eivät ole sellaisia, että tyytyisivät vain lehdestä lukemaan yhdestä tarjouksesta. Vastareaktiota oli siis kaikki syyt odottaa.

Ja jos "markkinalähteisiin" on uskomista, Tikkurilan myyntiä on pyöritelty vuosikausia. Paasikivillä lienee jonkinlainen veteen liittyvä heiveröinen strategia Oras (lähtökohta) - Uponor - Kemiran vesikemikaalit. Jos tällainen strategia on olemassa, Kemiran paperikemikaalitkin voisivat joskus tulla myyntiin. Aika mylläystähän tuo on ollut linkki

Olen Paasikivien firmoihin sijoittanut aikajärjestyksessä Uponor - Kemira - Tikkurila. Uponor oli pitkään kivuloinen, Kemiraa olen pitänyt vakaana ja koronakuopassa viimein ostin tätä Nordnetin vuosikymmenen kehumaa Tikkurilaakin.

Lisää uusi kommentti

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

You must have JavaScript enabled to use this form.

Suodatettu HTML

  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <p> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <img> <map> <hr> <br> <br /> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <em> <b> <u> <i> <strong> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <pre> <address> <strike> <caption>
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
File attachments
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 150 KB.
Sallitut tiedostotyypit: txt jpg png.
CAPTCHA
Tällä kysymyksellä varmistamme että olet oikea inhimillinen käyttäjä (eikä koneellinen roskapostittaja)
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.