Taloyhtiöt pahasti ajastaan jäljessä

Käyttäjän J.Vahe kuva

Moderneja kerrostaloja?

Luin ällistyneenä saamaani (paperista) tiedotetta lain muutoksesta. Mm. taloyhtiöt voivat pitää 2019 tilivuoden yhtiökokouksensa vasta syksyllä 2020, siis tämä päätös tulee rinnan sen kanssa, kun koronarajoituksia muutoin ollaan vähentämässä.

Luin edelleen ällistyneenä kuvauksia siitä, miten isojen as.oy:itten yhtiökokouksia on pidetty is. tstojen pikkuruisissa tiloissa ravintoloitten ym. kokoustilojen ollessa suljettuina.

Tässä olisi Business Finlandille loistava tilaisuus edistää innovaatiota ja uutta teknologiaa rahoittamalla as.oy:itten siirtymistä nettiaikaan. Sopiva rahoitus olisi puoli euroa eli 50 senttiä talolta.

Vakavasti puhuen: vielä muutama vuosi sitten turkulaista lähiötä isännöi pariskunta, joilla sähköpostia ei ollut lainkaan. Jo joskus vuosituhannen vaihteessa patistin taloyhtiöitä hankkimaan kotisivut. Ne olisivat a) tyylikkäämmät kuin rappukäytävässä kellastuva paperi ja b) netistä uudet asukkaat kaiken tiedon hakevat.

Sen sijaan asuttamani talon ed. isännöitsijä kertoi muutama vuosi sitten, että ko. taloon tulee kiinteistölaajakaista as.oy:n hankkimana. En raskinut yli 70 v. vanhusta loukata sanomalla, että minulla nettiyhteys oli jo viime vuosituhannella.

Linkittämäni lain asemesta hallituksen olisi sopinut antaa lakiesitys, jossa meiliosoite olisi määrätty pakolliseksi as.oy:n hallituksen jäsenille. Se olisi sitä nykyaikaa – tai olisi ollut 1990-luvulla.

Artikkeli: 

Kommentit

Comment: 

Rekisteröityminen:
Sähköpostiosoitteeni PROTONMAIL on kansainvälisellä mustalla listalla?

Ihmetys ja Kummastus!

Käyttäjän Piksu kuva

Comment: 

Hei Protonmail

Olemme todella pahoillamme tapahtuneesta virheestä.

Olet todennäköisesti saanut operaattoriltasi sellaisen IP osoitteen, joka on  www.stopforumspam.com kansainvälisellä mustalla listalla. Piksu serveri tarkistaa kaikkien postausten yhteydessä onko postaajan IP osoite taikka sähköpostiosoite kansainvälisellä spammaajien mustalla listalla.

Operaattorit jakavat IP osoitteita dynaamisesti ja saat joidenkin Internet liittymätyyppien yhteydessä uuden IP osoitteen jos sammutat PC:n ja käynnistät sen uudelleen. Joskus IP osoite on saattanut aiemmin kuulua sellaiselle henkilölle jonka PC on kaapattu levittämään mainoksia ja epäasiallista informaatiota (spammia).  Asia korjaantuu yleensä kun käynnistät tietokoneesi uudelleen ja saat samalla operaattoriltasi uuden IP osoitteen. 

Piksu joutuu tarkistamaan monia asioita ennen kuin kommentti tai kirjautuminen hyväksytään. Näillä varmistamme sen että jopa anonyymisti, ilman kirjautumista, voi jättää kommentteja ja keskustelunavauksia. Serverillemme yritetään hyökätä keskimäärin kaksi kertaa minuutissa ja aika monia tarkistuksia täytyy tehdä että kaikki murtautujat pystytään pitämään loitolla. Ja joskus, niin kuin sinut tapauksessasi, on tullut virheellinen blokkaus. Olemme todella pahoillamme asiasta. 

Piksu toimitus 

 

Lisää uusi kommentti

You must have JavaScript enabled to use this form.

Suodatettu HTML

  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <p> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <img> <map> <hr> <br> <br /> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <em> <b> <u> <i> <strong> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <pre> <address> <strike> <caption>
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
File attachments
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 150 KB.
Sallitut tiedostotyypit: txt jpg png.
CAPTCHA
Tällä kysymyksellä varmistamme että olet oikea inhimillinen käyttäjä (eikä koneellinen roskapostittaja)
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.