Sami Järvisen ja Antti Parviaisen "Pääomaturvattu sijoittaminen kirja" julkaistu

Käyttäjän Piksu Toimitus kuva

    Useimmille sijoittajille olennaisia eivät ole huimat tuotot vaan pääoman säilyttäminen. Sijoitustoiminnassa ja sijoitustuotteiden kehittämisessä on hyvin tärkeää ymmärtää psykologian vaikutus.

Sijoittajapsykologia on vaikuttanut merkittävästi strukturoitujen tuotteiden ja pääomaturvatun sijoittamisen suosioon. Suurin osa piensijoittajista kokee tappion ja voiton hyödyn epäsymmetrisenä: sijoituksen arvon aleneminen tuottaa huomattavasti enemmän tuskaa kuin voitot tyytyväisyyttä, toteavat Pääomaturvattu sijoittaminen -kirjan kirjoittaneet Sami Järvinen ja Antti Parviainen.

Pääomaturvatussa sijoittamisessa ei tavoitella kuuta taivaalta vaan pelataan varman päälle ja haetaan maltillista tuottoa esimerkiksi osake-, valuutta-, hyödyke- ja korkomarkkinoilta.

– Pääomaturvattujen ja muiden strukturoitujen tuotteiden markkina Suomessa on vielä nuori, mutta markkinan kehitys ja kasvu on ollut todella nopeaa, ja markkinaympäristö on elänyt voimakkaasti. Tarjonta on monipuolistunut, sijoittajien tietämys ja tarpeet ovat muuttuneet, regulaatio on kiristynyt ja tuotteiden rakentaminen on käynyt yhä haastavammaksi, pohtivat Järvinen ja Parviainen.

Pääomaturvattu sijoittaminen on ensimmäinen Suomessa tästä aiheesta julkaistu teos. Se on tiivis läpileikkaus aiheesta ja räätälöidyistä sijoitustuotteista. Tämä sijoitusammattilaisille kirjoitettu kirja soveltuu erinomaisesti myös piensijoittajille.

Lisää uusi kommentti

You must have JavaScript enabled to use this form.

Suodatettu HTML

  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <p> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <img> <map> <hr> <br> <br /> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <em> <b> <u> <i> <strong> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <pre> <address> <strike> <caption>
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
File attachments
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 150 KB.
Sallitut tiedostotyypit: txt jpg png.
CAPTCHA
Tällä kysymyksellä varmistamme että olet oikea inhimillinen käyttäjä (eikä koneellinen roskapostittaja)
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.