Presidentti Obama hyväksyi USA:n uuden patenttilain

Käyttäjän Piksu Toimitus kuva

Presidentti Obama vahvisti allekirjoituksellaan tänään perjantaina Yhdysvaltojen uuden patenttilain. Lain allekirjoitusseremonia pidettiin luonnontieteellisessä koulussa  (Thomas Jefferson High School for Science and Technology) Alexandriassa (Va). Uudistuksen on sanottu olevan merkittävin sitten vuoden 1952 ja sen on sanottu luovan merkittävän määrän uusia työpaikkoja.

Merkittävimmät uudistukset laissa ovat väitemenettely ja firs-to-file periaatteen hyväksyminen first-to-invent periaatteen sijaan ja nyt merkittävimmät erot USA:n ja muun maailman patenttijärjestelmien välillä poistuvat.

Erittäin tärkeää uudistuksessa on myös taloudellisen itsenäisyyden antaminen patenttivirastolle: Virasto saa jatkossa itse määrätä maksunsa ja palkata hakemusten tutkimisessa tarvittavan määrän väkeä. Lisäksi lakiin sisältyy koko joukko muita uudistuksia.

Uudistuksen toivotaan stimuloivan uusien työpaikkojen syntymistä, pienentävän valtavaa (700000) tutkimuksessa olevien patenttihakemusten ruuhkaa, vähentävän kalliita oikeudenkäyntejä, lisäävän myönnettyjen patenttien laatua ja auttavan USA:n hakijoita jatkaman hakemuksiaan ulkomaille.

Lisää uusi kommentti

You must have JavaScript enabled to use this form.

Suodatettu HTML

  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <p> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <img> <map> <hr> <br> <br /> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <em> <b> <u> <i> <strong> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <pre> <address> <strike> <caption>
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
File attachments
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 150 KB.
Sallitut tiedostotyypit: txt jpg png.
CAPTCHA
Tällä kysymyksellä varmistamme että olet oikea inhimillinen käyttäjä (eikä koneellinen roskapostittaja)
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.