Outokumpu on Piksun listan edullisin osake

Käyttäjän Piksu Toimitus kuva

Piksun listan mukaan Outokumpu on tällä hetkellä Suomen pörssin edullisin osake. Sen tavoitehinta on 7.12€ kun pörssikurssi on 3.48€.  

Oikealla olevaan kuvaan on listattu Piksun listan parhaimmisto, kaikki ne osakkeet joiden tavoitehinta on vähintään 10% pörssikurssia suurempi.

Tavoitekurssi on tilinpäätösten perusteella laskettu matemaattinen suure. Se lasketaan kassavirtapohjaisen arvonmäärityksen avulla ja siinä on mukana jonkin verran tervettä harkintaa tulevaisuuden näkymistä.

Tällä perusteella lasketun listan parhaimmistossa on paljon pieniä ja keskisuuria yhtiöitä. Tämä on ymmärrettävää. Pienten yhtiöiden vaihto on vähäistä ja vähäinen vaihto ei mielytä julkisen sektorin suuria instituutioita. Myös riskit ovat suuria suurempia. Tässä voivat olla syyt siihen miksi ne ovat toisinaan edullisesti arvostettuja. Pieni vaihto ei ole kuitenkaan yksityishenkilöille ongelma ja siksi pienet ovatkin tavallisten sijoittajien suosiossa.

 Lisää tietoa: Piksun lista

 

Vastuunrajoitus

Piksu ja sen sisällöntoimittajat eivät ole vastuussa, jos jokin Piksu palvelussa esitettävä sisältö aiheuttaa vahinkoja tai menetyksiä käyttäjälle tai palvelun sisältöön tutustuneelle henkilölle. Piksu ja sen sisällöntoimittajat eivät ole vastuussa käyttäjän tai kolmannen osapuolen välittömistä tai välillisistä vahingoista, saamatta jääneistä voitoista tai tuloista tai vahingoista, jotka aiheutuvat siitä, että sisältö on jotenkin virheellistä tai näkyy väärin.

Piksu ei ole missään vastuussa toimittajista tai niiden aineistoista, tuotteista tai palveluista, joita internetpalvelussa esitetään. Piksu ei ole vastuussa myöskään esityksestä tai tiedosta, joka on peräisin toimittajilta, tai niiden tuotteessa olevista virheistä.

Piksu ja sisällöntoimittajat eivät ole vastuussa siitä, miten käyttäjä käyttää esitettyjä tietoja. Piksu palvelun käyttäminen on kokonaan käyttäjän omalla vastuulla. Arvopaperikauppaan liittyy sekä suuria mahdollisuuksia että suuria riskejä. Piksu ei ota mitään vastuuta tuloksesta, joka voi seurata siitä, että käyttäjä hyödyntää eri tavoilla omassa kaupankäynnissään Piksussa esitettyjä tietoja. Jos käyttäjä päättää hyödyntää esitettyjä tietoja, hän kantaa itse koko riskin.

Artikkeli: 

Lisää uusi kommentti

You must have JavaScript enabled to use this form.

Suodatettu HTML

  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <p> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <img> <map> <hr> <br> <br /> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <em> <b> <u> <i> <strong> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <pre> <address> <strike> <caption>
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
File attachments
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 150 KB.
Sallitut tiedostotyypit: txt jpg png.
CAPTCHA
Tällä kysymyksellä varmistamme että olet oikea inhimillinen käyttäjä (eikä koneellinen roskapostittaja)
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.