Nordea kehoittaa pitämään osakkeet ylipainossa

Käyttäjän Piksu Toimitus kuva

Nordea:n Lippo Suominen on innostunut osakkeista. Nousua on Nordean mukaan vielä luvassa ja Nordea kehoittaa pitämään osakkeet ylipainossa.

Osakkeet menevät hyvin koska maailmantalous kasvaa, tulokset paranevat. USA:n veroale ja tehty kulukuuri ovat vetäneet tulokset vahvaan nousuun ja sijoittajatkin ovat vihdoin myöntäneet että maailmassa menee hyvin.

Vielä ei ole mitään tekijöitä jotka kääntäisivät hyvän kehityksen. Milloin sitten osakkeiden nousu kääntyy?  Arvaukset siitä mikä voisi jonain päivänä kääntää tilanteen liittyvät siihen että USA:n talous voisi mennä liian hyvin ja palkkapaineet kasvaisivat, inflaatio nousisi ja korot nousisivat. Tämä ei missään nimessä ole tämän hetken kysymys ja nousua on vielä luvassa. 

Maailmantalouden kasvusta hyötyvät eniten kehittyvät markkinat ja niistä erityisesti Latinalainen Amerikka on Nordean suosikki.

Lisää tietoa:  Nordean viikkoraportti

Kommentit

Comment: 

Lippo Suominen on mielestäni periaatteessa oikeassa.  Osakkeet eivät ole yleensä lähteneet laskuun ennen kuin korot ovat jo hyvän matkaa nousseet. Se hetki ei ole periaatteessa vielä.

Omalta osaltani en kuitenkaan halua olla periaatteessa oikeassa mutta kuitenkin aikuisten oikeasti väärässä. Siksi olen jo tässä vaiheessa vähentänyt osakepainoa.  Etukenossa niin kuin Janne Ahonen hyppyrin nokalla.  

Käyttäjän J.Vahe kuva

Comment: 

Ranskalaiset sanovat, että pöydästä noustaan sen jälkeen, kun on saatu aterian parasta viiniä (eikä niin, että herätään seuraavana aamuna kauheaan kankkuseen, mitä juuri nyt voisi olla tarjolla, suom. huom.) eli olen vierailijan kanssa samaa mieltä.

Lisää uusi kommentti

You must have JavaScript enabled to use this form.

Suodatettu HTML

  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <p> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <img> <map> <hr> <br> <br /> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <em> <b> <u> <i> <strong> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <pre> <address> <strike> <caption>
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
File attachments
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 150 KB.
Sallitut tiedostotyypit: txt jpg png.
CAPTCHA
Tällä kysymyksellä varmistamme että olet oikea inhimillinen käyttäjä (eikä koneellinen roskapostittaja)
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.