Mukaan valuuttabiznekseen

Käyttäjän Piksu kuva

Rahoitusjohtaja (CFO, BBA, University of Bermuda Islands) Konrad von Uppercut kertoi ihan vallan merkillisistä innovaatioista, joita suonenjokisella yksityisellä tutkimuslaitoksella Michael Milken Institute of Applied Stealing on kehitetty.

Kuten tunnettua, ihmisen aiemmat kokemukset vaikuttavat hänen toimintaansa ja tällainen kokemuksen tuoma rasite pitäisi eliminoida valuuttakaupasta. Siis ihminen pitäisi eliminoida.

Ihmisen eliminoimiseksi Institute of Applied Stealingissa on kehitetty kaksi menetelmää, joita voi lievimmilläänkin luonnehtia omaperäiseksi.

Ensimmäinen menetelmä hyödyntää EH-resurssia (Extra Human Resources). Kun EH-resurssille annetaan tussi ja paperille printattu tuloste valuuttojen osto- ja myyntinoteerauksista, EH-resurssi tekee siihen omat merkintänsä, joitten mukaan sitten toimitaan.

Toinen menetelmä on jos mahdollista vieläkin nerokkaampi. Erittäin monimutkaisilla prosesseilla suoritetaan Random Drift , jolla on huomattavia etuja. Kun maailman etevimmät valuuttaekspertit onnistuvat arvioimaan oikein sen, nouseeko vai laskeeko valuutta ehkä vain noin yhdessä tapauksessa sadasta (muistettakoon vain, että Helsingin Osake-Pankki lopahti valuuttaspekulaatioissa heti sen jälkeen kun pankin tj:ksi oli valittu Suomen johtava valuuttaekspertti). Institute of Applied Stealingissa kehitetyssä menetelmässä Random Drift -menetelmässä onnistumisprosentti on jopa 50. Sijoitusten kehittymistä voi seurata realiaikaisella monitorilla.

Sijoittaminen käytännössä

“Suomi on maailman yrittäjäepäystävällisin maa”, toteaa von Uppercut. ”Kateelliset virtamiehet kyttäävät ja kyyläävät yrittäjää kaiken aikaa. Sen takia sijoittaminen on pitänyt ulkoistaa offshore-companyyn, joka tosin ei toimi minkään meren takana. Riittää kun matkustaa Viipurin rautatieasemalle.

Koska ulkomaisilla yhteistyökumppaneillamme on tavaton kiire, on tärkeätä, että sijoittajalla on jo valmiiksi kädessään sijoittamansa summa junasta astuessaan. Sitten pitää vain kovalla äänellä kutsua yhteistyökumppaneitamme Juria, Igoria, Koljaa, Vladimiria, Ivania ja Anatolia. Kun yhteistyökumppanimme ilmestyy eteen, rahatukku ojennetaan hänen hallinnoitavakseen.

Mikä parasta, tällaisessa offshore-transaktiossa hallintokulujen (ja paperin) minimoimiseksi mitään dokumentteja ei laadita. Tämä on erinomainen asia, koska verottajalle ei jää mitään todisteita ja sijoituksen verottomuuden takiahan sijoittaja on tunnetusti valmis luopumaan vaikka toisesta munuaisestaan.

Tämä erinomainen tarjous on voimassa vain 1.4.”, päättää von Uppercut.

 

 

 

Von Uppercut yhdessä offshore companyn CEO:n kanssa

 

 

 

Kommentit

Comment: 

toivottaa Piksu lukijoilleen ja kumppaneilleen.

Comment: 

Mukavaa kun palstalle kirjoittaa muitakin huumorimiehiä tai -hengilöitä. - SKiller

Comment: 

Tuli tuosta kuvasta mieleen

Comment: 

joka toivottavasti muistaa meitä vielä runollakin.

 

T. Juha 

Lisää uusi kommentti

You must have JavaScript enabled to use this form.

Suodatettu HTML

  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <p> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <img> <map> <hr> <br> <br /> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <em> <b> <u> <i> <strong> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <pre> <address> <strike> <caption>
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
File attachments
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 150 KB.
Sallitut tiedostotyypit: txt jpg png.
CAPTCHA
Tällä kysymyksellä varmistamme että olet oikea inhimillinen käyttäjä (eikä koneellinen roskapostittaja)
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.