Likviditeetistä huolehtiminen…

Käyttäjän J.Vahe kuva

… on laskumarkkinassa lähes yhtä tärkeää kuin käsien pesu epidemiassa. angry

Kuten tässäkin tilanteessa on jo nähty, tilapäisiä rekyylejä ylöspäinkin on ollut jopa koko markkinan laajuisesti. Vielä enemmän on nähty yksittäisten osakkeiden nousuja.

En tuossa aiheessa, stay at home osakkeissa mainittavaa järjenhiventä näe, mutta totta kai, kun esim. Elisa on jo valmiiksi korkealle hinnoiteltu, niin kyllähän minä kilttinä miehenä sitä pari siivua ihan ilosta myyn, jos vain hinnoista sovitaan. Hinnoista sovittiin ti- ke- nousevin kurssein.

Joillain lienee ajatuksena tankata pohjalta ja pitää, mutta pohjaa me kukaan emme tiedä. Oma arvaukseni on, että ajallisesti se voi olla vasta monien kuukausien päästä.

Em. myynneillä olen saanut alun perin varsin pienen sotakassan, ehkä 20 % salkusta, riittämään pitkälle. Ja näin tulen jatkamaankin. Alkuperäinen käteisen määrä olisi ollut suurempikin, mutta kevät on yleensä ollut oikea aika omistaa osakkeita. 

Erityisen tärkeitä myynnit ovat, kun niitä paljon puhuttuja ja pulistuja osinkoja ei taideta kovin runsaasti edes maksella tänä keväänä.

Kommentit

Comment: 

Nordnetin kölötyksistä en piittaisi yhtään. Esim. kyseisen artikkelin mukaan Disney muka hyötyisi tästä black swanista. Kahvit purskahti näytölle.

Itse keskityn tässä vaiheessa vain salkun uudelleenorganisointiin. Olen jo pidemmän aikaan halunnut vaihtaa muutamia osakkeita toisiin, mutta verojen takia se ei ole ollut järkevää. Nyt voisi vaihtaa ilman veroseuraamuksia.

Lisäostot ovat vielä jäissä. Seuraamani osakkeet ovat edelleen yliarvostettuja vuoden 2019 tuloksilla. 2020 ja 2021 tulevat olemaan vaikeita, joten myös valuaation on tultava alas. Alkaisin ostamaan vasta kun osakkeet ~20% aliarvostettuja vuoden 2019 tuloksilla.

Lisää uusi kommentti

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

You must have JavaScript enabled to use this form.

Suodatettu HTML

  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <p> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <img> <map> <hr> <br> <br /> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <em> <b> <u> <i> <strong> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <pre> <address> <strike> <caption>
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
File attachments
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 150 KB.
Sallitut tiedostotyypit: txt jpg png.
CAPTCHA
Tällä kysymyksellä varmistamme että olet oikea inhimillinen käyttäjä (eikä koneellinen roskapostittaja)
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.