Kiinteistösijoittaminen on hieno ala

Käyttäjän J.Vahe kuva

 

Ihmiset ottavat kuulemma pikavippejä, että saavat hankkia asuntoja. Pankkihan ei välttämättä anna ihan 100 % lainaa. Tuossa linkissä kuvasin huutokauppaa kehnosta kämpästä, jolla oli yhtiölainaa 700 euroa neliöltä.

Eräs lystikkyys ovat postituslistat, joille ilmoittautuessa saa vinkkejä halvoista kämpistä. Eikö olekin jaloa?

Sitten eräitä käytännön kokemuksia:

-linkissä on kuvaukseni uudisrakennuksesta, kuvat ovat valitettavasti hävinneet tekstistä.

-Turun keskustassa pyromaani poltti vinttikerroksen (kuva yllä) ja vesivahinkojen takia talo oli vuoden verran pois käytöstä. Talossa taitaa olla osakkaana myös eräs rouva Porin suunnasta, joka on tuomittu vuosien vankeuteen lastensa hyväksikäytöstä. Miehensä murhaan hän sen sijaan on taatusti syytön.

-eräässä talossa pari liemiruokia harrastavaa herrasmiestä sai tulipalon aikaiseksi. Kivitalot eivät pala, mutta jos kämpän oven jättää auki, kämpästä tuulettuu rappukäytävään mukavasti nokea. Jälkiä oli tosin kaksi kerrosta ylempänä ulkoseinässäkin.

-joku vuosi sitten Turun keskustassa hiippaili lukkoja avaava mies. Kaksi kiinteistöalalla ammatikseen työskentelevää miestä vannoi ja vakuutti minulle, että kyseessä on akkojen harhanäyt. Tarinassa ei ollut kuulemma mitään perää. Kumma vain, että tämä olematon mies sai tuomion hovissa. Kiinteistöalalla työskenteleville asiakaspalvelu ei ole tehtävälistalla viimeisenä. Se ei nimittäin ole listalla ollenkaan.

- ja sitten tämä teksti menee hieman tuhmaksi, alla on kuva siitä kun naapurin setä yritti tunkeutua alakerran asuntoon. Setä oli tosin kuollut jo yli kymmenen päivää aikaisemmin eikä kyseessä ollut varsinainen kummittelu vaan se, että ihminen on suurimmaksi osaksi nestettä. Haju oli melkoinen, vaikkei ollut edes kesä.

Loput kokemukset säästän muistelmiini, mutta kaiken kaikkiaan kiinteistösijoittaminen on hienoa bisnestä, jota varten kannattaa ottaa velkaa niin paljon kuin ikinä saa. Suomi on ikääntyvä ja yksi maailman harvimmin asuttuja maita, mutta kyllä täällä kämpät loppuu ihan kohta kesken, varmaankin (?)

Artikkeli: 
LiiteKoko
Image icon 3b187195a8815d0f832cacce9ac3ee69.jpg91.49 KB
Image icon v.jpg193.4 KB

Lisää uusi kommentti

You must have JavaScript enabled to use this form.

Suodatettu HTML

  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <p> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <img> <map> <hr> <br> <br /> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <em> <b> <u> <i> <strong> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <pre> <address> <strike> <caption>
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
File attachments
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 150 KB.
Sallitut tiedostotyypit: txt jpg png.
CAPTCHA
Tällä kysymyksellä varmistamme että olet oikea inhimillinen käyttäjä (eikä koneellinen roskapostittaja)
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.