Internet helpottaa asioita välillä liikaakin

Internet on tehnyt elämästämme koko ajan entistä helpompaa. Suurin osa koko ihmiskunnan tähän mennessä tuottamasta tiedosta, taiteesta ja viihteestä on vain muutamien klikkausten päässä joko ilmaisena tai erilaisten maksullisten streamauspalvelujen kautta. Myös ostosten tekeminen netin kautta on helppoa ja yleensä myös halvempaa jos jaksaa tehdä hieman hintavertailua. Tähänkin löytyy tietenkin useampi eri palvelu joka tekee senkin puolestasi. Ostoksiin usein löytyy myös erilaisia maksuvaihtoehtoja erilaisten kulutusluottojen ja lainojen muodossa, ja usein streamauspalvelutkin tarjoavat ensimmäisen kuukauden ilmaiseksi tai alennuksia sitoutumalla pidemmäksi ajaksi asiakkaaksi. Netti onkin tehnyt myös velkaantumisesta erittäin helppoa. Erilaisia pikavippisivuja löytyy pilvin pimein nopeimpien luvatessa rahat tilille jopa vartissa.

Oli se netin syytä tai ei, Suomessa on tällä hetkellä ennätysmäärä ihmisiä ja yrityksiä ulosotossa. Vaikka ulosottomies harvemmin enää mitään irtaimistoa lähtee ulosmittaamaan, on prosessi ikävä ja maksuhäiriömerkinnät tekevät elämästä hankalampaa. Vaikka jossain tilanteessa ulosottoon meno voi olla jopa se järkevin ratkaisu, yleensä huomattavasti kannattavampaa laittaa asiat järjestykseen ennen kuin joutuu tähän tilanteeseen. Jos on joutunut tilanteeseen jossa useampi pikavippi tai vastaava lyhyaikainen korkean koron laina puskee päälle, kannattaa harkita lainojen yhdistämistä. Vaikka prosentti jäisikin varsin korkeaksi, todennäköisesti sivukulut ainakin pienenevät. Yksi laina tekee myös elämästä huomattavasti helpompaa ja stressittömämpää kun ei tarvitse muistella että mitäs kaikkia maksuja olikaan maksettavana. Tämä onkin useilla lainojen yhdistämistä hakeneilla jopa kuluissa säästämistä tärkeämpi syy. Kun ei osaa olla rahan kanssa tarkkana on parasta hyväksyä se yksinkertaistaa asioita niin, että ei tule niin helposti tehtyä virhearviointeja.

Netti tulee myös lainojenkin yhdistämisessä apuun. Tarjolla on useita erilaisia lainojen yhdistämispalveluita, jotka kilpailuttavat pankkien ja rahoituslaitosten tarjoukset puolestasi tietojen syöttämisen jälkeen. Mikäli omaa myös asuntolainaa, voi myös koittaa sen uudelleen kilpailuttamisen yhteydessä pikavippien saamista sen sisään tai erilliseksi paketiksi kylkeen. Tämä vaatii toki hieman enemmän työtä ja neuvottelemista, mutta onnistuessaan voi tarkoittaa suuriakin säästöjä. Aivan kaikkea ei nettikään voi tehdä puolestasi.

Aiheeseen liittyvät linkit
https://www.ts.fi/lukemisto/3904027/Suomessa+on+nyt+ennatysmaara+uusia+velallisia+ulosotossa++maksuhairiomerkintoja+kertyi+eniten+kymmeneen+vuoteen

lainojenyhdistäminen.net

Artikkeli: 

Lisää uusi kommentti

You must have JavaScript enabled to use this form.

Suodatettu HTML

  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <p> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <img> <map> <hr> <br> <br /> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <em> <b> <u> <i> <strong> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <pre> <address> <strike> <caption>
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
File attachments
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 150 KB.
Sallitut tiedostotyypit: txt jpg png.
CAPTCHA
Tällä kysymyksellä varmistamme että olet oikea inhimillinen käyttäjä (eikä koneellinen roskapostittaja)
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.