Ilmastoteot ovat puheita tärkeämpiä!

Käyttäjän Tapio Haavisto 2 kuva

Kaiken maailman kaduntukkijat osoittavat mieltään ja häiritsevät muiden liikennettä. Ilmaston lämpiämisellä meitä on peloteltu, aivan kuin koronallakin viimeiset vuodet.  Kukaan ei ole suomeksi suoraan sanonut, mitä pitäisi tehdä? 

Siis, sanonko suorat sanat?  Näin kysyi eräs timpuri ja kaveri vastasi: linjaali. No tietysti arvioni keskittyy vain olennaiseen, eikä vain ”suoriin” sanoihin. Monivuotisen aivopesun jälkeen uskallan sanoa, ettei sanoilla ole suurtakaan merkitystä, vaan TULEVAT TEKOMME OVAT RATKAISEVIA!

RATKAISUMALLI harkitseville ihmisille: Luottakaamme Kiinan ja USA.n varakkaiden tärkeimpään mahdollisuuteen. OSTAKAAMME TÄYSSÄHKÖAUTO LÄHIVUOSINA?

Tietysti on kaiken maailman harhaanjohtavia ajatuksia akkujen kuluttamista raaka-aineista ja sähköautojen  rakentamisen ikävistä ympäristövaikutuksista. Kun niitä on tusinan verran lukenut, niin viimeiset osoittavat sähköautojen ympäristövaikutukset selvästi aiempia arvioita vähäisemmiksi. Lisäksi tekniikalla on taipumus tehostua koko ajan asioita kehitettäessä ja uusien parempien ratkaisujen tullessa käyttöön. Teslan ilmoitus huippuakuista ja täyssähköautojen tulosta lähivuosina hintatasolle 25 000 USD, on valtava muutos ja parannus. Lisäksi itseohjautuvan auton voi tilata kotiinsa kännykällä ja usea ihminen voi yhdessä omistaa ja käyttää yhdessä  samaa itseohjautuvaa täyssähköautoa jo muutaman vuoden päästä!??

Toistan siis vielä kerran kehotukseni kaikille asiaan kykeneville: Siirtäkää hieman uuden auton hankintaa ja ostakaa TÄYSSÄHKÖAUTO, sitten kun se teitä tyydyttää?  TEETTE PARHAAN YMPÄRISTÖTEON  MINKÄ YKSITTÄINEN IHMINEN VOI TEHDÄ! Ja maailma pelastuu sittenkin!!

7.10.2020

tapio.haavisto@siop.fi

Lisää uusi kommentti

You must have JavaScript enabled to use this form.

Suodatettu HTML

  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <p> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <img> <map> <hr> <br> <br /> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <em> <b> <u> <i> <strong> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <pre> <address> <strike> <caption>
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
File attachments
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 150 KB.
Sallitut tiedostotyypit: txt jpg png.
CAPTCHA
Tällä kysymyksellä varmistamme että olet oikea inhimillinen käyttäjä (eikä koneellinen roskapostittaja)
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.