Fivalla riittää töitä

Käyttäjän J.Vahe kuva

Sanoma Oyj:n kurssi nousi 10.2. pörssin aikana ja etenkin lopussa niin, että 11.2. julkistettua tietoa kaupasta Alma - Sanoma on päivänselvästi hyödynnetty.

Sivumennen: Kun Aamulehdestä, Satakunnan Kansasta ja tusinasta paikallislehdestä maksetaan 115 miljoonaa euroa, on selvää, että sitä suurta huomioarvoa, mikä medialla on, ei ole voitu kovin suurin voitoin hyödyntää. Pelkästään Porin ja Tampereen vaikutuspiirissä asuu sentään puoli miljoonaa asukasta ja mainitut lehdet ovat paikkakuntiensa ainoat merkittävät aluemediat. Aamulehteä on joskus asemoitu jonkinlaiseksi kokoomuksen pää-äänenkannattajaksi.

Kommentit

Käyttäjän J.Vahe kuva

Comment: 

... fuusiosta kuin Kreml aikoinaan Breznevin sairauksista.

Ylen käyttämä "asiantuntija" Hellman on taustaltaan kulttuuritoimittaja (ja nykyään dosentti) ja arviot yritystaloudesta olivat työhistorian mukaisia...

Comment: 

Suunniteltu sanomalehtien keskittäminen johtaa haussa olevien synergiaetujen kautta väistämättä toimitustyön uudelleen organisointiin. Ehkäpä paikallisuutiset tehdään sitten vielä maakunnissa, mutta valtakunnallinen uutisointi voidaan hoitaa keskitetysti. Vielä huolestuttavampaa on Aamulehden ja Satakunnan kansan joutuminen Helsingin Sanomien tapaan vihervasemmistolaisten toimittajien valtaamiksi ja muuttuminen sen mukaisen agendan pasuunaksi.

Ks: Suomen uutiset: Nyt se on tutkittu: Journalismiyliopistot läpikotaisin punavihreitä

Tampereen Yliopiston journalistiikan opiskelijoista kerrotaan:

" Journalistiikan ja viestinnän opiskelijat olivat kaikkein vihrein ryhmä. Vihreitä kannatti 47,7 prosenttia ja vasemmistoliittoa 27,3 prosenttia toimittajiksi opiskelevista. Sosiaalidemokraatteja kannatti 11,4 prosenttia, eli punavihreiden kannatus oli ilman Sdp:tä 75 prosenttia ja Sdp mukaanluettuna 86,4 prosenttia. Sekä kokoomus että keskusta saivat 4,5 prosentin kannatuksen, kuten myös piraattipuolue."

Lisää uusi kommentti

You must have JavaScript enabled to use this form.

Suodatettu HTML

  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <p> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <img> <map> <hr> <br> <br /> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <em> <b> <u> <i> <strong> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <pre> <address> <strike> <caption>
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
File attachments
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 150 KB.
Sallitut tiedostotyypit: txt jpg png.
CAPTCHA
Tällä kysymyksellä varmistamme että olet oikea inhimillinen käyttäjä (eikä koneellinen roskapostittaja)
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.