EVA moittii suomalaisia huonosta asenteesta sijoittamista kohtaan

Käyttäjän Piksu Toimitus kuva

EVA kiinnittää artikkelissaan "Ryysyistä rikkauksiin" huomiota siihen että Suomessa ja Norjassa on siirretty rahoitusvarallisuutta ja osakeomistuksia julkisen sektorin ja säätiöiden haltuun.

Suomessa julkisen sektorin kilpailukykyä sijoitusmarkkinoilla kehitettiin viimeksi Sipilän hallituksen toimesta korottamalla yksityissijoittajien verot minimissään 25,5% julkista sektoria, säätiöitä ja ulkomaisia sijoittajia suuremmaksi. Osakesäästötilin avulla annettiin hallituskauden lopuksi yksityissijoittajamyönteisempi mielikuva tilanteesta.

Ryysyistä rikkauksiin artikkelissa Emilia Kullas ja Annukka Oksanen innostavat suomalaisia sijoittamaan kertomalla, että Suomi näyttää olevan edelleen pohjoismaisiin naapureihinsa verrattuna kiinni köyhän identiteetissä, vaikka siihen ei ole Emilia Kullaksen ja Annukka Oksasen mukaan mitään järjellistä syytä. Ryysyistä rikkauksiin ei näe merkitystä sillä, että sijoitusmarkkinoilla toimivilla suomalaisilla yksityishenkilöillä on muita heikommat toimintaedellytykset. Ryysyistä rikkauksiin artikkeli nostaa esille sen, että suomalaisilla kotitalouksilla on huono asenne.

 

Kommentit

Comment: 

Olen samaa mieltä kuin mitä tuossa annetaan ymmärtää: EVAn raportti missasi oleellisen pointin suomalaisten köyhyydestä.

Lisää uusi kommentti

You must have JavaScript enabled to use this form.

Suodatettu HTML

  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <p> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <img> <map> <hr> <br> <br /> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <em> <b> <u> <i> <strong> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <pre> <address> <strike> <caption>
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
File attachments
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 150 KB.
Sallitut tiedostotyypit: txt jpg png.
CAPTCHA
Tällä kysymyksellä varmistamme että olet oikea inhimillinen käyttäjä (eikä koneellinen roskapostittaja)
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.