Esittelyssä borsdata.se palvelu

Käyttäjän Piksu Toimitus kuva

Monesta suomalaisesta ja piksunkin palvelusta saa hyvää ilmaista tietoa osakkeista, mutta ei yleensä kattavasti kaikista. Eräs ulkomainen palvelu ansaitsee tulla mainituksi:  borsdata.se

Tästä palvelusta saa ilmaista tietoa kaikista pohjoismaisista osakkeista ja lähes kaikista osakkeista muualla maailmassa.

Kustakin osakkeesta on oheisen kuvan mukaiset perustiedot kymmeneltä vuodelta mukavasti graafin muodossa:  osinkotuotto, osinko, tulostuotto/osake, p/e, liikevaihto osaketta kohden, p/s, kirja-arvo, p/b sekä pörssikurssi.

Fundamenttisijoittaja tutkii näitä yrityksen fundamenteiksi kutsuttuja parametrejä ja tekee sijoituksensa näiden perusteella. Börsdata.se palvelu onkin fundamenttisijoittajan aarreaitta, josta löytyy hyvää tietoa kunhan jaksaa selata, tutkia ja vertailla. 

Palvelusta on olemassa myös maksullinen versio. Emme yleensä  mainosta piksun toimesta kaupallisia palveluita ja siksi tässä ei nyt tällä kertaa ole esitelty maksullisen osuuden sisältöä. Mutta jokatapauksessa borsdata.se tarjoaa paljon jo ilmaisenakin ja siihen kannattaa tutustua jos fundamenttisijoittaminen on lähellä sydäntä. 

 

 

Kommentit

Käyttäjän sergio kuva

Comment: 

Börsdata on tosiaan hyvä ja käytän sitä ahkerasti.

Kaksi muuta hyvää tietolähdettä olen myös löytänyt viime vuoden aikana.

https://www.koyfin.com/

https://tikr.com/

Kumpikin sisältää runsaasti tietoa yrityksistä ja kattavat koko maailman, suomalaisetkin löytyvät kummastakin aina First North-listaa myöten. Ovat ilmaisia, tosin Koyfin on ilmoittanut siirtyvänsä tänä vuonna osittain maksulliseksi. Jos rekisteröityy pian niin nykyiset edut säilynevät kuitenkin.

Comment: 

Kiitokset artikkelista ja erityisesti Sergion kommentista. Kokeilin kaikkia kolmea kun olivat vieraita, niin tuo Tikr osoittautui omaan makuun aivan ylivertaiseksi! Tosi hienosti fundamentit ja sisäpiiritiedot ja -kaupat niin Euroopasta, Amerikoista kuin Aasiastakin. En ole muualla nähnyt, ei tee mieli mennä Yahooseen.

Lisää uusi kommentti

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

You must have JavaScript enabled to use this form.

Suodatettu HTML

  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <p> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <img> <map> <hr> <br> <br /> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <em> <b> <u> <i> <strong> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <pre> <address> <strike> <caption>
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
File attachments
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 150 KB.
Sallitut tiedostotyypit: txt jpg png.
CAPTCHA
Tällä kysymyksellä varmistamme että olet oikea inhimillinen käyttäjä (eikä koneellinen roskapostittaja)
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.