Eläkkeensaajien Keskusliitto ei kannata painopisteen siirtämistä kulutusveroihin

Käyttäjän Piksu Toimitus kuva

Elakkeensaajien Keskusliitto (EKL) ry mielestä Veronmaksajain Keskusliiton eilen julkistama talousohjelma tuleville vuosille ja sen mukainen kulutusverotuksen kiristäminen rankaisisi suhteettoman paljon pienituloisia.

Välillisten verojen korotuksia ei voida missään nimessä toteuttaa mekaanisesti huomioimatta niiden vaikutuksia maamme vähävaraisten toimeentuloon.

Tuloverotuksen keventämisen osalta Veronmaksajain esitys on sen sijaan oikeudenmukainen verrattuna alivaltiosihteeri Martti Hetemäen vetämän verotuksen kehittämistyöryhmän raporttiin. Tämä ansaitsee kiitokset. Eläkkeensaajat maassamme odottavatkin tulevalta hallitukselta ja sen ohjelmalta oikeudenmukaisuutta tulevissa veroratkaisuissa.

- Puheet veronalennuksista sopivat aika huonosti siihen yhtälöön, jossa kaikkien tiedossa on se tosiasia, että sosiaali- ja terveyspalvelujen tarve vain kasvaa tulevaisuudessa. Tähän haasteeseen vastaamisen on oltava ykkösasioiden joukossa seuraavalla vaalikaudella, toteaa Eläkkeensaajien Keskusliiton toiminnanjohtaja Timo Kokko.

Lisää uusi kommentti

You must have JavaScript enabled to use this form.

Suodatettu HTML

  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <p> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <img> <map> <hr> <br> <br /> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <em> <b> <u> <i> <strong> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <pre> <address> <strike> <caption>
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
File attachments
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 150 KB.
Sallitut tiedostotyypit: txt jpg png.
CAPTCHA
Tällä kysymyksellä varmistamme että olet oikea inhimillinen käyttäjä (eikä koneellinen roskapostittaja)
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.