Brexitistien pellekuningas housut nilkoissa

Käyttäjän Heikki Ikonen kuva

Muistatteko vielä Nigel Faragen? Tämän Timo Soiniakin rutkasti suurisuisemman ja nationalistisemman populistin, joka lopulta onnistui riemuunsa liki tukehtuen elämäntehtävässään, Britannian erottamisessa EU:sta. Joka pauhasi vaalikampanjassa hengenheimolaistensa kanssa  rappausten irtoillessa, kuinka suuri ja mahtava Britannia pyyhkii persauksensa rupuisella EU:lla irrotessaan sen verta imevästä talutusnuorasta. Kuinka EU kerjää polvillaan Britannialta sopimusta millä tahansa sen sanelemilla ehdoilla, koska EU on luuseri ja Britannia winneri. Kuinka Britannia rykäisee mahtavat kauppasopimukset muun maailman kanssa sormia napsauttamalla siivottuaan EU:n tunkkaiset pölyt harteiltaan muutamassa kuukaudessa. 

Mitä mussuttaa nyt tämä torikauppiaiden kuningas? Että EU haluaa nöyryyttää Britanniaa sopimusneuvotteluissa. Että EU vaikeuttaa tahallaan sopimuksen laatimista salaliitossa toista kansanäänestystä janoavien brittien kanssa.

Emmanuel Macronia Farage kuvailee sanoilla ”kamala pikku äijä”. Syynä on se, että Macron ystävällisesti muistutti helppoa ja nopeaa ratkaisua äänestäjilleen luvanneiden brexitistien puhuneen silkkaa paskaa. Että EU varoitti etukäteen tyrmäävänsä Britannian haaveet kirsikoiden poimimisesta kakusta. Kuten oli oikein ja loogista. Muiden paitsi brexitistien mielestä.

https://www.express.co.uk/news/uk/1020997/Brexit-news-UK-EU-Theresa-May-...

Nyt Farage ja muu hybrisissä fantasioissa rypenyt ja niitä kansalle surutta markkinoinut poppoo kiljuu EU:n nöyryyttävän heitä ja puuhaavan salaliittoja brextin perumiseksi. En ota kantaa, pitääkö nöyryyttäminen psykologisessa mielessä ja salaliittoilu poliittisessa mielessä jollain tapaa paikkansa.

Mutta jos Britannia olisi niin väkevässä asemassa kuin brexitistit uhosivat reilut pari vuotta sitten johtaessaan äänestäjiä harhaan joko tyhmyyttään tai vastuuntunnottomuuttaan – luultavasti kyse on sekoituksesta -, ei Britanniaa kukaan voisi nöyryyttää ja salaliittoilla mihinkään jamaan. Sehän oli se winneri ja EU luuseri. Luuserit eivät voi polkea winnereitä. Paitsi jos asetelma sattuukin olemaan todellisuudessa toisinpäin.

Kovasti on Faragen ääni kellossa muuttunut, kun häneltä ja muilta brexitisteiltä on kiskottu housut nilkkoihin. Aivan kuten ennustin jo reilut pari vuotta sitten.

https://www.piksu.net/artikkeli/tyhmi%C3%A4-nuo-englantilaiset

Toivon briteille hyvää, mutta brexitisteille toivon mahdollisimman ankeita aikoja ainakin poliittisesti. Olkoot Siperian pakkaset ja tuulet raastavia.

Lisää uusi kommentti

You must have JavaScript enabled to use this form.

Suodatettu HTML

  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <p> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <img> <map> <hr> <br> <br /> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <em> <b> <u> <i> <strong> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <pre> <address> <strike> <caption>
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
File attachments
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 150 KB.
Sallitut tiedostotyypit: txt jpg png.
CAPTCHA
Tällä kysymyksellä varmistamme että olet oikea inhimillinen käyttäjä (eikä koneellinen roskapostittaja)
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.