”Sensuurista”

Käyttäjän J.Vahe kuva

Aivan ensimmäiseksi sanon lämpimästi kannattavani otsikon aihetta. 1789 Ranskassa asia määriteltiin näin: ”Kaikki kansalaiset voivat puhua, kirjoittaa ja julkaista mielipiteitään vapaasti paitsi silloin, kun he syyllistyvät tämän vapauden laissa määriteltyyn väärinkäyttämiseen.

Myöhemmin tuossa tekstissä lukee näin: ”Omistusoikeus on loukkaamaton ja pyhä, eikä sitä saa ottaa keneltäkään pois, ellei laillisesti todettu yleinen tarve sitä aivan ilmeisesti edellytä toimeenpantavaksi oikeudenmukaisilla ehdoilla ja siten, että siitä ennalta maksetaan korvaus.”

Omistan Almaa vähemmän kuin Herlinit, mutta varmaan enemmän kuin useimmat US:ään kirjoittavat. Vaikka sivari Hemmo Koskiniemen tekstejä ei varmaan voi ottaa koskaan tosissaan, ihan hygieniasyistä kirjoitusoikeudet olisi pitänyt tappouhkauksen takia poistaa pysyvästi eikä vain joksikin kuukaudeksi.

Mutta tämä kirjoitus sai kuppini nurin. Jonkinlaisella tee-se-itse –murteella vängätään rokotuksia vastaan ja kehotetaan ajattelemaan omilla aivoillaan. Kun tällaisia tekstejä muutenkin on netti täynnä, esittäisin pari väitettä.

Ensinnäkään en ole koskaan omin silmin nähnyt yhtäkään atomia enkä ole oikeastaan edes suuremmin perillä siitä todistusketjusta, jonka perusteella väitetään atomeja olevan olemassa. Kuitenkin olen siinä lapsenkaltaisessa uskossa, että ydinräjähdyksiä on tapahtunut, Japanissa on aika monta ihmistäkin niissä kuollut ja että esim. Eurajoella toimii 2 ydinvoimalaa. Kumma ettei kukaan salaliittoteoreetikko ole keksinyt väittää, että oikeastaan Olkiluodon isoissa halleissa joukko orjia polkee kuntopyörällä sähköä Soroksen ym. juutalaisen klikin alaisuudessa.

Ja sitten toinen näkemys. Eiköhän tiedemaailma perustu siihen, että jos joku löytää todisteita rokotusten hyötyä suuremmista haitoista, julkaisemisella on sen verran kiire, että siinä rytäkässä kirjoittajan mummokin tuuppaistaan ojaan pois tieltä.

En todellakaan kannata ihmisten oikeutta munata itsensä julkisesti.

Lisää uusi kommentti

You must have JavaScript enabled to use this form.

Suodatettu HTML

  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
  • Sallitut HTML-tagit: <a> <p> <h1> <h2> <h3> <h4> <h5> <h6> <img> <map> <hr> <br> <br /> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <table> <tr> <td> <em> <b> <u> <i> <strong> <font> <del> <ins> <sub> <sup> <pre> <address> <strike> <caption>
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.
To prevent automated spam submissions leave this field empty.
File attachments
Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 150 KB.
Sallitut tiedostotyypit: txt jpg png.
CAPTCHA
Tällä kysymyksellä varmistamme että olet oikea inhimillinen käyttäjä (eikä koneellinen roskapostittaja)
Kuva CAPTCHA
Kirjoita kuvassa näkyvät merkit.