Piksu: Yhteiskunta

Tilaa syöte syöte Piksu: Yhteiskunta
Päivitetty: 56 min 33 s sitten

Купите билеты на ЖД состав в любом направлении по очень хорошей стоимости

Ti, 15/09/2020 - 18:31

<br><br><br><p>Количество граждан, выбирающих поезда для командировок увеличивается из года в год. Путешествовать на поезде практично, выгодно и предварительной покупки билетов. </p><br><p><img src="https://1poezd.ru/wp-content/uploads/2019/10/7317.png"></p><br><p>Самые популярные маршруты, предварительное резервирование, бюджетные цены, комфортные вагоны и купе. На портале 1poezd.ru представлен простой и ясный каждому пользователю поиск железнодорожных билетов. Интерактивная платформа по поиску самых выгодных цен на ЖД перемещения предоставляет своим посетителям закупить <a href="https://1poezd.ru/gorod/adler/">жд билеты Адлер</a> по самой удобной цене без спекулянтов. </p><br><p>Всякий потребитель, который решил выполнить предстоящее путешествие на поезде, испытает ряд особых достоинств. Здесь представлен небольшой список достоинств железнодорожного транспорта далее в статье. Путешествие железнодорожным транспортом очень сильно перекрывает турпоездки на большие расстояния любым другим транспортом. </p><br><p><img src="https://1poezd.ru/wp-content/uploads/2019/12/7465.jpg"></p><br><p>Наименьшая стоимость билета на значительное расстояние</p><br><p>Незначительная цена билетов обеспечивается при помощи постоянного транзитного циркуляции пассажиров - один человек снимается на нужной остановке, его место занимает иной гость ЖД вагона. Когда сравниваешь стоимость передвижения по поводу проделанного поездом расстояния, то, разумеется, поездка на поезде является наиболее низкозатратной. Если вы придумали отправиться в путешествие на большое расстояние, наиболее рационально использовать конечно поезд. </p><br><p>Комфортабельные удобства в поезде</p><br><p>Всякий клиент положительно воспримет установку в железнодорожном транспорте комфортных купе, Wi-Fi, чистые туалеты и значительное пространство салона, используемое для непродолжительных походов под час перемещения. Курсировать поездом в разы удобнее, чем машиной. Большинство туристов предпочитают удобства перемещения выше любых остальных требований. </p><br><p><img src="https://1poezd.ru/wp-content/uploads/2019/10/7261_3.jpg"></p><br><p>Новые города и незабываемые чувства</p><br><p>Не знаете, где купить <a href="https://1poezd.ru/kupit/novosibirsk-staryyoskol/">жд билеты Новосибирск Старый Оскол</a> - посетите онлайн сервис по букинированию железнодорожных билетов куда угодно 1poezd.ru. Как правило в многих городах поезда долго находятся на перроне - это отличная возможность без денег за экскурсию познакомиться с новым городом. Передвигаясь поездом, вы каждый раз можете засматриваться изяществом природы и архитектурных объектов, которые проезжаете. Поездка на поезде это не только дешево, к тому же и шанс просмотреть города, где вы никогда не были. </p><br>

Alle 29 vuotiaat ovat toimimattomien työmarkkinoiden kärsijät

Su, 13/09/2020 - 16:56

Kilpailijamaita nopeammin nousevat palkkakustannukset lisäävät tuotannon alasajoa ja irtisanomisia Suomessa. Pahimmalta voidaan kuitenkin vielä välttyä, jos palkoissa joustetaan alaspäin. Alkuvuonna tehtyjen työehtosopimusten avaaminen ja palkkojen nollakorotukset olisivat myös työntekijöiden etu, kirjoittaa EVAn ekonomisti Sanna Kurronen EVA Arviossa Kohtalokkaat korotukset.

Työttömyyden isku kohdistuu erityisesti nuoriin, joilla ei ole vielä vakiintunutta asemaa työmarkkinoilla. He eivät saa ensimmäistä työpaikkansa tai jatkoa määräaikaiselle työsuhteelleen. Niin näyttää jo käyneen, sillä palkkasumma on pudonnut lähinnä alle 30-vuotiailla.

Vuoden alussa sovittuja palkankorotuksia ensi vuodelle ei todennäköisesti laajasti saada Suomessa peruttua, jolloin työttömyys kasvaa. Kurronen ehdottaa ratkaisuksi paikallisen sopimisen ottamista osaksi hallituksen työllisyyspakettia.

Pitää varautua työttömyyden merkittävään kasvuun

To, 03/09/2020 - 08:28

Piksu Media on selvittänyt eduskunnan valitseman poliittisen johdon kantaa Covid-19 kriisin aiheuttamaan massatyöttömyyden riskiin.

Keskusteumme lähtökohta oli se, että jos bruttokansantuote laskee 5%, niin yritysten liikevaihto ja tulot lakskevat myös 5%. Tällöin yritykset yleensä karsivat kulujaan tuon saman 5%, Tämä voidaan tehdä pääsääntöisesti kahdella tavalla, sopimalla työpaikkakohtaisesti palkoista (palkanalennuksista ja/tai lomautuksista) tai sitten sopeutuminen tapahtuu työttömyyttä lisäämällä. Vuoden 2009 finanssikriisiin sopeutuminen tehtiin Euroalueella työttömyyttä lisäämällä ja työttömyys nousi 7% tasolta 12 % tasolle.

Kerskustelussa kävi ilmi että:

  • Paikallisesta sopimisen sisällöstä ei ole hallituksen piirissä yhteneväistä käsitystä. (ymmärsin että asia ei tästä syystä etene)
  • Hallitus tulee keskustelemaan työmarkkinajärjestöjen kanssa kilpailukyvystä ja toivoo työmarkkinajärjestöiltä vastuullisuutta.
  • Kukaan (hallituksessa ?) ei halua hankalaa Kiky 2 keskustelua. Tämä tarkoittaa sitä, että etenemme työmarkkinajärjestöjen esittämällä tavalla.

Pelkään että työmarkkinajärjestöt ovat kyvyttömiä käsittelemään tilannetta. Poliittinen johtomme joutui aikoinaan Kiky ja "pakkolait" ehdotuksilla pakottamaan työmarkkinajärjestöjä vastuulliseen toimintaan. Tilanne ei ole oleellisesti muuttunut. Bruttokansantuote laskee, kilpailukyky heikkenee eikä ole näkynyt mitään viitettä siitä, että työmarkkinajärjestöt olisivat pohtimassa tilanteen vaatimia muutoksista työehtosopimuksiin ja työmarkkinalainsäädäntöön.

Korona kriisin lopputulema voi olla sama kuin finanssikriisin - massatyöttömyys

Su, 30/08/2020 - 14:04

Yksikkötyökustannukset ovat EU- alueella 4% kasvussa ja työn tuottavuus on 12% laskussa. Tämä tarkoittaa sitä että yrityksillä on kuluja muttei tuloja. Mitä tästä seuraa ? Yritykset tarvitsevat kohtuullisen tulovirran jo pelkkiä korvausinvestointeja varten ja jollakin tavalla nuo kertyvät tappiot on katettava. Joko tuotteiden hinnat nousevat (= Inflaatio) tai sitten palkkakustannuksia piennetään (= deflatoorinen palkkakehitys) tai tehdään jotain muuta. 

Vuoden 2009 jälkeinen kriisi oli samantapainen, vaikka ei kansantalouden näkökulmasta aivan yhtä vakava. Silloinen kriisi lähti liikkeelle samalla tavalla kuin nyt. Yksikkötyökustannukset nousivat ja työn tuottavuus laski. Yritysten oli silloinkin korvattava menetetty vuosi tavalla tai toisella. Keskuspankit käyttivät silloinkin samaa rahanpainamislääkkettä kuin tänäkin vuonna.

Tilanne eteni vuonna 2009 seuraavasti:

  • Inflaatio ponkaisi ensin 4% tasolle. Yritykset nostivat hintoja kun kulut nousivat.
  • Sitten kulut karsittiin irtisanomalla. Kulujen karsiminen onnistui niin hyvin, että tuotteiden hintoja voitiin hetkellisesti jopa laskea (=deflaatio). Kulujen karsimista jatkettiin niin kauan että työttömyys oli noussut noin 7% tasolta aina 12 % tasolle saakka.